Hjelp – jeg kan ikke være der på flyttedagen!

Vi har alle ansvar, steder vi må være, og noen ganger lar det seg rett og slett ikke gjøre å være tilstede på flyttedagen. Hva gjør du da? Vi har flere løsninger.

Flytt ut en dag det passer

En av de enkleste løsningene er kanskje å bare flytte ut den dagen det passer for deg. Kan du være til stede en av dagene før du må være ute av leiligheten? Da slipper du å involvere mange andre, og du kan ta flyttingen i ditt eget tempo. Har du ikke mulighet til å flytte inn i det nye hjemmet før kan du sette dine eiendeler på et minilager. Her kan de stå til du har mulighet til å flytte dem inn i det nye hjemmet. Vårt kundesenter hjelper deg gjerne for å finne riktig lagerløsning

Venner og familie

Har du kanskje venner eller familie som kan stille opp? Da kan det lønne seg å være tidlig ute med å spørre, da de også må få mulighet til å planlegge.

Hvis noen stiller opp for deg, kan det være hyggelig å gjøre noe fint for dem i for- eller etterkant. En god middag, eller en liten oppmerksomhet som takk for hjelpen. Kanskje de også trenger hjelp med noe?

Få noen til å gjøre jobben for deg

Det er mulig å levere fra deg nøklene, og få noen til å gjøre hele flyttejobben for deg, uten at du trenger å være der.

Vi kan anbefale flyttebyrå med erfarne flyttefolk flytte og transportere alle dine eiendeler. Dersom det nye hjemmet ikke er klart til å flytte inn i kan de kjøre det til lageret, og mellomlagre alt til du kan flytte inn. Også da transporterer de møbler og innbo til det nye hjemmet.

Du kan lese mer om hvordan løsningen fungerer her.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med flyttingen!

Grunner til å bestille flyttehjelp