Lager for privatpersoner

Vi tilbyr enkel og rimelig lagring av møbler og innbo

Enten du skal sette bort møbler ved oppussing eller flytting eller du bare trenger ekstra plass til å lagre sesongutstyr, så har Boxi den ideelle lagringsplassen for deg .Vårt tørre, rene og trygge minilager er lett tilgjengelig med 24 timers tilgang, 365 dager i året. Vår løsning er 100 % selvbetjent noe som gir deg optimal fleksibilitet. Du kan nemlig enkelt bestille lageret på nett, og flytte inn akkurat når det passer deg. Våre lagerrom er spesielt tilpasset oppbevaring av møbler og innbo, og prisene vi tilbyr er alltid konkurransedyktige.

På Flyttefot?

De fleste av våre leietakere er privatpersoner som er i en flytteprosess. Dersom du har solgt leiligheten og venter på at den nye skal ferdigstilles, kan du mellomlagre møbler og innbo på en trygg og enkel måte hos oss. For mange er det vanskelig å vite nøyaktig hvor mye lagerplass man trenger når en hel bolig skal mellomlagres. Våre lagereksperter hjelper deg med å finne riktig lagerstørrelse for ditt behov. For privatpersoner som skal flytte tilbyr vi selvbetjent minilager med døgnåpen tilgang. Du kjører du selv tingene til lageret og du har ubegrenset tilgang til lageret i hele leieperioden. Enklere blir det ikke.

Slik fungerer vårt lager

1. Bestill online

Du bestiller og betaler for lager til dine møbler enkelt på vår nettside.

2. Kjør til lageret

Du kjører selv til lageret når det passer deg. Løsningen er selvbetjent og kodebasert.

3. Trygg lagring

Dine eiendeler står trygt lagret hos oss, og du har ubegrenset tilgang hele leieperioden.

4. Utflytting

Når ditt lagerbehov opphører flytter du selv ut dine eiendeler fra lageret.

Skal du ha visning?

Stadig flere velger å sette ting på et eksternt lager før visning av boligen ifm. hussalg. Et overfylt og rotete hjem gir et dårlig førsteinntrykk, og førsteinntrykket er avgjørende for beslutningen til potensielle boligkjøpere. For de fleste vil det således være vell anvendte penger å leie et minilager og få ting ut av huset i forkant av en visning. Ting kan plasseres i boden, i garasjen eller loftet sier mange. Faktum er imidlertid at en ryddig og minimalistisk garasje eller kjellerbod vil gi et positivt inntrykk på potensielle interessenter på din bolig. Hos Boxi kan du eksempelvis leie et minilager i 1-2 måneder ifm visning og flytting. Du får unna ting før visningen, og du får samtidig bedre oversikt over tingene i forbindelse med flyttingen. For mange er flytteprosessen stressende, og ved å leie et minilager får man et lite «pusterom» slik at ikke alt må flyttes på én gang. Kontakt en av våre lagerkonsulenter for råd om oppbevaring i forbindelse med visning og flytting.