FAQ

Finn svar på ditt spørsmål

Hvem bruker Boxi minilager?

Vår lagerløsning passer perfekt for både privatpersoner og bedrifter, samt studenter og foreninger. Alle kan nyttiggjøre seg av våre tjenester.

Hva er Boxi minilager?

Boxi er en minilager tjeneste som hjelper deg til et ryddigere hjem. Vi henter dine ting og lagrer de i et sikker minilager. Når du trenger tingene igjen, bestiller du bare enkelt tilbakelevering til din adresse.

Er forsikring inkludert?

Forsikring for verdier på inntil kr 50.000 er inkludert i prisen. Dersom du har høyere verdier, kan du velge å tegne ekstra forsikring til et tillegg i prisen. Les mer her

Hvor er tingene lagret?

Vi lagrer dine eiendeler hos City Self Storage, Norges største utleier av minilager. Tingene blir lagret ved en av de 15 avdelingene til City Self-Storage i Stor-Oslo.

Er det noe etableringsgebyr?

Hos oss betaler du kun en fast månedspris. Det er ikke noe etableringsgebyr. Transport til og fra lageret kommer alltid som tillegg til lagerleien.

Er det noe vektgrense?

Ja, ved lagring av 1-4 kubikkmeter er vektgrensen 50 kg per gjenstand, mens ved lagring av 4-16 kubikkmeter er vektgrensen 100kg. Vi kan håndtere tyngre gjenstander også, men dette må isåfall spesifiseres på forhånd.

I hvilke byer tilbyr Boxi tjenester?

Vi tilbyr p.t. våre tjenester til privatpersoner og bedrifter i følgende kommuner: Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Lørenskog, Skedsmo og Oppegård.

Kan jeg selv dra til lageret og levere/hente ting?

Det er kun vårt personell som har tilgang til å lageret. Boxi tilbyr kun dør-til-dør service, for din bekvemmelighet. Dersom du har behov for å hente eller levere ting til lageret er det bare å bestille dette enkelt via vår nettside.

Hvilke rabatter er tilgjengelig?

Besparelse ved langtidslagring: Ved forskuddsbetaling for 6 måneder av gangen gir vi 10 % rabatt, og ved forskuddsbetaling for 12 måneder av gangen gir vi 15 % rabatt.

Hvordan betaler jeg?

Ved bestilling registrerer du ditt betalingskort (Visa/Mastercard) for betaling av første månedsleie transporten til lageret. 30 dager etter din startdato vil det samme betalingskortet bli belastet for en ny 30-dagersperiode, og du mottar kvittering på e-post.

Må jeg ordne med egen hengelås?

Nei, lås er inkludert i tjenesten. Vi sørger for riktig avlåsing av ditt lagerrom.

Hvorfor velge Boxi?

Boxi minilager er den enkleste lagerløsningen i Oslo-området. Vi henter, lagrer og tilbakeleverer dine eiendeler.

Er det noe minimumstid?

Minste leieperiode er 3 måneder. Du kan naturligvis velge å flytte ut tidligere, men du betaler uansett for minimum for 3 måneder.

Hva er åpningstidene?

Kundeservice er tilgjengelig fra 08:00 – 20:00 på hverdager, og fra 10:00 – 16:00 i helger og helligdager.

Slik fungerer Boxi minilager

Flytting og lagring på 1-2-3

1 – Vi henter

Vi tar oss av de tunge løftene og selve transporen fra ditt hjem til vårt sikre minilager.

2 – Vi oppbevarer

Vi lagrer dine eiendeler i et trygt minilager. Våre lagerlokaler er videovervåket 24 timer i døgnet.

3 – Vi tilbakeleverer

Vi sørger for tilbakelevering av dine eiendeler. Vi bærer alt innenfor dørstokken i ditt hjem.

Fikk du ikke besvart ditt spørsmål?

Kontakt oss enkelt i dag via telefon, chat eller e-post

Kontakt oss på e-post

Send oss en melding på e-post i dag, og vi besvarer din henvendelse normalt sett innen 30 minutter i kontortid, og innen 2 timer utenom kontortid. E-post: post@boximinilager.no. Alternativt kan benytte vårt kontaktskjema.

Kontaktskjema

Ring oss

Ring oss i dag for en hyggelig lagerprat. Tlf. 23 89 70 67. Vi besvarer din henvendelse og spørsmål til følgende tider: Man-fra fra 0800 – 2100, og lør-søn fra 1000 – 1600. Alternativt kan du benytte vårt kontaktskjema.

Kontaktskjema

Er du klar til å komme i gang?