Fordeler

Full-service minilager

Henteservice

Vi henter praktisk talt alt det du trenger å lagre fra din bolig til vårt minilager. Du trenger ikke løfte en finger. Ved henting fra din bolig, er det bare å avtale hentetidspunkt med vårt flytteteam.

Tilbakelevering

Vi sørger for tilbakelevering av møbler og flytteesker fra kun kr 890,- Tilbakelevering må avtales minimum 7 dager i forkant. Vi tilbyr transport fra mandag til fredag.

Fast månedspris

Hos oss er prisen du betaler pr. måned fast. Ulikt tradisjonelle leieavtaler hos de fleste av våre konkurrenter, vil vi ikke endre din månedspris. Du kan være sikker på å få avtalt pris!

5-stjernes kundeservice

Vårt mål er å alltid tilbud den beste kundeservicen. Vi er på plass 12 timer hver dag fra mandag til fredag for å gi deg markedets beste kundeservice.

Trygg lagring

Dine ting står trygt lagret. Vi oppbevarer dine møbler i et oppvarmet og videoovervåket lokale. Vi har også adgangskontroll og alarm til vekterselskap.

Forsikring inkludert

Forsikringsdekning for inntil kr 50.000 i verdier inkludert i prisen, men du kan oppgradere forsikringen mot et tillegg i prisen, dersom du skal oppbevare høyere verdier.

Enkel nettbestilling

Bestill enkelt flytting og lagring via våre nettsider. Med vår løsning trenger du ikke bruke unødvendig tid på papirarbeid.

Betal for plassen du trenger

Med våre 3 prisplaner trenger du ikke leie et stort lager for å få plass til noen få ting. Vi leier ut lagerplass fra 4 kubikkmeter opp til 16 kubikkmeter.

Slik fungerer det

Flytting og lagring på 1-2-3

1 – Vi henter

Vi tar oss av de tunge løftene og selve transporen fra ditt hjem til vårt sikre minilager.

2 – Vi oppbevarer

Vi lagrer dine eiendeler i et trygt minilager. Våre lagerlokaler er videovervåket 24 timer i døgnet.

3 – Vi tilbakeleverer

Vi sørger for tilbakelevering av dine eiendeler. Vi bærer alt innenfor dørstokken i ditt hjem.

Sikkerhet er vår prioritering #1

Vi forstår hvordan det føles å overlate dine ting til andre. Hos Boxi har vi derfor trygg og sikker oppbevaring og transport som vår viktigste prioritet. Lagring hos Boxi skal være både stressfritt og bekymringsfritt. Vi har 24 timers TV-overvåking av lageret. Kameraene dekker alle korridorer slik at ingen hendelser kan inntreffe ubemerket. Inn til lokalet er det kun registrerte brukere som har tilgang, og adganger til minilageret blir loggført. Det er forøvrig  intet innsyn til hver enkelt lagerbod. Vi benytter erfarne flyttefolk som sørger for en sikker og forutsigbar flytting av dine eiendeler til og fra lageret. Våre flyttefolk er effektive, vennlige og pålitelige. Dine ting plasseres forsvarlig i en flyttebil med blant annet bruk av flyttetepper. I lageret blir tingene likeledes stablet på sikker måte slik at skader unngås. Vi besørger katalogisering av dine eiendeler, og dine ting plasseres i et separat lagerrom. Slik kan du være sikker på at ingen ting blir borte i forbindelse med lagringen og flytteprosessen forøvrig.

Er du klar til å komme i gang?