Minilager for alle

Boxi hjelper deg med ethvert lagerbehov

Personlig lagring

Beate har en liten 2-roms leilighet. Etter fire år i samme leilighet er nå boden i kjelleren helt full, og Beate vet ikke hvor hun skal plassere de nye skiene, eller eskene med julepynt. Litt kjedelig å ha det stående i stua hele året. Hun har tenkt tanken på å kjøpe en større leilighet, men regnestykket viser at det blir veldig dyrt å flytte nå. Løsningen er Boxi. Vi tilbyr rimelig lagerplass til privatpersoner som trenger lagerplass på kort – eller langtidsbasis. Vi tilbyr både selvbetjent minilager og flyttetjenester, tilpasset ulike behov/preferanser.

Lager for bedrifter

Ivar driver et lite PR-firma, og etter 5 år i de samme lokalene begynner nå kontoret å bli overfylt av gamle regnskapspermer og øvrige papirdokumenter. I tillegg står messeutstyret på kontoret og opptar plass, til tross for at han bare bruker det en gang i året. Ivar må få ryddet opp på kontoret og frigjøre kostbar kontorplass, men han må likevel ta vare på de tingene som opptar plass der i dag. Løsningen er Boxi! Ivar kan velge om han vil leie et minilager hos Boxi og plassere permene der på egenhånd, eller la Boxi gjøre hele jobben med å hente og lagre regnskapspermene og messeutstyret. Begge løsningene gir Ivar en trygg og rimelig lagerplass.

Lager for studenter

Stines skoleår på universitetet i Oslo nærmer seg slutten. Etter sommeren skal hun flytte til en større hybel sammen med en veninne. Hennes foreldre bor i Trøndelag så det er vanskelig å plassere møbler og innbo der over sommeren. Den nye hybelen er ikke innflyttingsklar før i begynnelsen av september, så Stine trenger et midlertidig lager. Løsningen er Boxi! Våre lagerrom på 7,5 kubikkmeter er normalt sett tilstrekkelig for oppbevaring av møbler/innbo fra en studenthybel. Stine kan benytte vårt ordinære selvbetjente minilager, eller velge vår fullservice tjeneste med henting og levering.

I vårt lagerhotell kan du lagre det aller meste

Regnskapsarkiv

Møbler

Vinterklær

Ting og Tang

Sportsutstyr

Etc.

Bestill minilager enkelt på nett