Minilager for alle

Boxi hjelper deg med ethvert lagerbehov

Personlig lagring

Beate har en liten 2-roms leilighet. Etter fire år i samme leilighet er nå boden i kjelleren helt full, og Beate vet ikke hvor hun skal plassere de nye skiene, eller eskene med julepynt. Litt kjedelig å ha det stående i stua hele året. Hun har tenkt tanken på å kjøpe en større leilighet, men regnestykket viser at det blir veldig dyrt å flytte nå. Løsningen er Boxi. Vi tilbyr rimelig lagerplass til privatpersoner som trenger lagerplass på kort – eller langtidsbasis. Vi tilbyr temperert og selvbetjent minilager tilpasset ulike behov/preferanser.

Lager for bedrifter

Ivar driver et lite PR-firma, og etter 5 år i de samme lokalene begynner nå kontoret å bli overfylt av gamle regnskapspermer og øvrige papirdokumenter. I tillegg står messeutstyret på kontoret og opptar plass, til tross for at han bare bruker det en gang i året. Ivar må få ryddet opp på kontoret og frigjøre kostbar kontorplass, men han må likevel ta vare på de tingene som opptar plass der i dag. Løsningen er Boxi! Ivar kan leie et minilager hos Boxi og plassere permene der på egenhånd når det passer han. Lageret er nemlig døgnåpent og selvbetjent. Løsningen gir Ivar en trygg og rimelig lagerplass.

Lager for studenter

Stines skoleår på universitetet i Oslo nærmer seg slutten. Etter sommeren skal hun flytte til en større hybel sammen med en veninne. Hennes foreldre bor i Trøndelag så det er vanskelig å plassere møbler og innbo der over sommeren. Den nye hybelen er ikke innflyttingsklar før i begynnelsen av september, så Stine trenger et midlertidig lager. Løsningen er Boxi! Vi har lagerrom i flere ulike størrelser, og mange lagerrom som passer for oppbevaring av møbler/innbo fra en studenthybel. Stine kan enkelt bestille det hun ønsker via vår nettside.

I vårt lagerhotell kan du lagre det aller meste

Dokumenter

Møbler

Vinterklær

Ting og Tang

Sportsutstyr

Etc.

Bestill minilager enkelt på nett