Våre avdelinger

Selvbetjent minilager ved 7 avdelinger i Oslo-området

Sydhavna minilager

Kongshavnveien 26, 0193 Oslo

Vi leier ut lagerrom sentralt på Sydhavna i Oslo. Vår avdeling er lokalisert i Ekeberg fjellhall, kun 1500m fra Bjørvika. Dette er et meget sentrumsnært minilager i Oslo. NB! Adressen er nyopprettet. For korrekt posisjon på Google Maps, benytt adresse Bekkelagskaia 2, 0193 Oslo

Hellerud minilager

Tvetenveien 160, 0671 Oslo

Boxi minilager leier ut selvbetjent minilager på Hellerud i Oslo.Ved denne avdelingen vil vi tilby lagerboder i en rekke ulike størrelser, fra 1 kvm til 10 kvm. Fra Tvetenveien 160 er det kort vei til  eksempelvis Hellerud, Haugerud, Trosterud, Oppsal, Tveita og Bøler.

Lørenskog minilager

Robsrudskogen 15, 1470 Lørenskog

Vi har lagerboder til leie i flere størrelser ved avdelingen på Robsrud i Lørenskog. Vi holder til rett i nærheten av Coca-Cola Norges hovedkontor. Herfra er det kort vei til hovedveiene ved Karihaugen; E-6, Riksvei 159 og Østre Aker vei. Dette er et rimelig lager for privtpersoner og bedrifter på Nedre Romerike.

Asker minilager

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Vårt minilager i Asker er et topp moderne lagerhotell som passer utmerket for både privatpersoner som skal lagre møbler, og bedrifter som trenger ekstra lagerplass. Vi har en rekke ulike lagerstørrelser Avdelingen er lokalisert på Nesbru, med kort ved til E-18. Vårt lager i Asker er døgnåpent og selvbetjent. Enkelt og greit.

Røa minilager

Aslakveien 14, 0753 Oslo

Temperert lager med høy sikkerhet på Røa i Oslo. Lagerboder fra 3 kvadratmeter til 10 kvadratmeter tilgjengelig for utleie. Faste priser og fleksible leieperioder. Hos oss kan du bestille lager og få tilgang samme dag. Vårt lager på Røa er døgnåpent og leietaker har ubegrenset tilgang i hele leieperioden.

Grünerløkka minilager

Herslebsgate 5, 0561 Oslo

Innbolager i Oslo Sentrum. Vi har avdeling i Schous-kvartale på Nedre Grünerløkka. Lagerrom fra 2 kvm til 7 kvm tilgjengelig for utleie. Passer perfekt for studenter eller andre privatpersoner som bor på Løkka og som har behov for ekstra lagerplass.

Ullern minilager

Husebybakken 28b, 0379 Oslo

Lager til leie for private, bedrifter og studenter på Husebyplatået i Oslo. Rimelig lager for de som trenger lagerplass mer enn 3 måneder. Lagerrom fra 11,5m2 til 23m2. Tørt og sikkert lager i døgnåpne lokaler. Lokalet er selvbetjent med 24 timers videoovervåking.

Romerike minilager

Avdelinger på Romerike

Asker minilager

Avdelinger Asker & Bærum

Bestill minilager enkelt på nett