Våre avdelinger

Selvbetjent minilager ved 7 avdelinger i Oslo-området

Hellerud minilager

Tvetenveien 160, 0671 Oslo

Boxi minilager leier ut selvbetjent minilager på Hellerud i Oslo.Ved denne avdelingen vil vi tilby lagerboder i en rekke ulike størrelser, fra 1 kvm til 10 kvm. Fra Tvetenveien 160 er det kort vei til  eksempelvis Hellerud, Haugerud, Trosterud, Oppsal, Tveita og Bøler.

Lørenskog minilager

Robsrudskogen 15, 1470 Lørenskog

Vi har lagerboder til leie i flere størrelser ved avdelingen på Robsrud i Lørenskog. Vi holder til rett i nærheten av Coca-Cola Norges hovedkontor. Herfra er det kort vei til hovedveiene ved Karihaugen; E-6, Riksvei 159 og Østre Aker vei. Dette er et rimelig lager for privtpersoner og bedrifter på Nedre Romerike.

Asker minilager

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Vårt minilager i Asker er et topp moderne lagerhotell som passer utmerket for både privatpersoner som skal lagre møbler, og bedrifter som trenger ekstra lagerplass. Vi har en rekke ulike lagerstørrelser Avdelingen er lokalisert på Nesbru, med kort ved til E-18. Vårt lager i Asker er døgnåpent og selvbetjent. Enkelt og greit.

Røa minilager

Aslakveien 14, 0753 Oslo

Temperert lager med høy sikkerhet på Røa i Oslo. Lagerboder fra 3 kvadratmeter til 10 kvadratmeter tilgjengelig for utleie. Faste priser og fleksible leieperioder. Hos oss kan du bestille lager og få tilgang samme dag. Vårt lager på Røa er døgnåpent og leietaker har ubegrenset tilgang i hele leieperioden.

Grünerløkka minilager

Herslebsgate 5, 0561 Oslo

Innbolager i Oslo Sentrum. Vi har avdeling i Schous-kvartale på Nedre Grünerløkka. Lagerrom fra 2 kvm til 7 kvm tilgjengelig for utleie. Passer perfekt for studenter eller andre privatpersoner som bor på Løkka og som har behov for ekstra lagerplass.

Bestill minilager enkelt på nett