5 grunner til å leie inn flyttehjelp

Du har sikkert kjent på det tidligere, hvordan motivasjonen daler når du skal begynne å bære alt du eier ut av et hjem, inn i et nytt. Hvis ikke det er grunn nok, kommer det her fem grunner til at du skal leie inn bærehjelp på flyttedagen.

Du kan slappe av

Når du flytter er det mye logistikk som skal gå opp, og det kan bli både fysisk og psykisk utmattende når du står midt i det. Med bæring i tillegg er det nesten et mirakel hvis du har mer energi igjen på slutten av dagen. Bruker du bærehjelp får du et lite avbrekk i alt det hektiske.

Du sparer tid

Kanskje kan du også spare tid på at profesjonelle bærer flyttelasset i stedet for at du gjør det selv. De jobber gjerne raskere, og da kan du spare verdifull tid som du heller kan bruke for eksempel på å komme på plass i det nye hjemmet, eller vaske ut av det gamle.

Du unngår skader

Bærer du feil kan du lett pådra deg en skade eller to i prosessen med å bære. Med flyttehjelp som bærer for deg unngår du å pådra deg vond rygg eller andre skader, og det er jo ikke å forakte.

Mindre logistikk

Bestiller du flyttehjelp tar de med seg nødvendig utstyr for å gjennomføre jobben, og de kommer med transportmiddel. Du slipper altså å styre med å leie eller låne dette fra andre steder, og får enda litt mindre logistikk å ta hensyn til.

Venner og familie slipper

Det er alltid litt kjipt å be om hjelp fra venner og familie til å bære møbler, esker og poser flere etasjer. Kanskje har du ikke muligheten til å gjøre dette heller. Ved å bestille hjelp slipper du å ta den telefonen, og du kan heller invitere til noe hyggelig når du er på plass.

Boxi samarbeider med utvalgte flyttebyråer. Vi kan sette deg i kontakt med et flyttebyrå som kan gi deg en god pris på flyttingen til- eller fra minilageret.

enkle steg for stressfri flyttingKan ikke være der på flyttedagen