Minilager Asker

Lagerboder til leie for møbler og innbo i Asker

Smålager for møbler og innbo

Boxi avdeling Asker er et nytt og moderne lagerhotell. Vi har lagerrom til leie i en rekke ulike størrelser. Vårt lager er døgnåpent og du kan enkelt bestille lagerplass via vår nettside. Vi har fleksible leieperioder, der leien løper for 30 dager av gangen. Oppsigelse meldes senest 14 dager før en ny 30-dagersperiode starter. Hos oss kan du oppbevare møbler og annet innbo fra 1 måned til flere år. Vårt lagerhotell passer også for bedrifter som har behov for ekstra plass. Vårt lagertilbud er mva-fritt for privatpersoner og ikke-mva pliktige virksomheter.

Nesbruveien 75, Asker

Vårt lagerhotell i Asker er lokalisert på Nesbru, rett ved E-18. Du finner oss rett ved Miele Norges hovedkontor. Dette er et tilgjengelig lager for privatpersoner og bedrifter både i Asker og Bærum. Det er god adkomst frem til vårt lagerlokalet, og kjøring med tilhenger går helt fint. Alle lagerbodene er plassert på samme plan og vi har traller til utlån. Vårt lagerhotell er åpent for leietakerne 24 timer i døgnet. Vi har videoovervåkning, adgangskontroll i tillegg til røyvarslere og fuktkontroll i lokalet. Dine eiendeler står således trygt oppbevart i vårt lagerhotell i Asker.

Priser på selvbetjent lager i Asker

710,- pr. mnd

1,5 kvadratmeter
3,75 kubikkmeter
Bestill

1200,- pr. mnd

3,5 kvadratmeter
9 kubikkmeter
Bestill

1770,- pr. mnd

6,5 kvadratmeter
17 kubikkmeter
Bestill

2450,- pr. mnd

10 kvadratmeter
28 kubikkmeter
Bestill

Temperert lager

Alle lagerbodene ved lageret i Asker er frostfrie og tempererte. En kan således oppbevare alt fra antikke tremøbler til elektronikk uten bekymringer for temperatursvingninger .

Sikker lagring

Sikkerhet er vår prioritet #1. Med adgangskontroll, 24t videovervåking er dine eiendeler i trygt lagret hos oss ved vårt lagerhotell i Asker.

Lager-Asker

Bestill selvbetjent minilager