Få plass til å leve – Lei et minilager

Det er noe litt magisk med å få dine egne ting, dine foreldres ting eller barnas ting ut av veien og inn I et minilager. Når alt er på sin plass I et eksternt lager, frigjør det plass og du får samttilig tid til å slappe av og få gjort mer av det du ønsker. Samtidig kan du med et minilager ta vare på det som er viktig for deg på en sikker måte. For mange av oss handler det om nostalgi og minner; å huske dansekursene på barneskolen, avslutningsballet på videregående, eller den første sydenreisen med venner. Gamle fotoalbumer er ofte ikke digitalt lagret, og et minilager er en optimal løsning for trygg oppbevaring av slike minner. Hva med å lagre gamle klesplagg du sjeldent bruker? Moter kommer tilbake, og minnene vil aldri falme.

Et minilager gjør det mulig å få i både pose og sekk; Du kan ta vare på ting du elsker og du får den plassen du trenger til å boo g leie. Å leie et minilager handler ikke bare om å få stuet bort ting på en praktisk mate. Det handler om å få orden I ditt eget hjem. Det handler om å slappe av og få mer tid som du kan tilbringe med familie og venner, rett og slett gjøre de tingene du liker. Å bo i et hjem som er overfylt med ting er rett og slett ikke bra for helsen. Et minilager er løsningen.

Det er dette denne lager-bloggen handler om; å skape følelsen av velvære i livet ved hjelp av enkle og rasjonelle grep knyttet til organisering og oppbevaring av ting vi eier.