Oslo

Selvbetjent lager for møbler

Oslo er en av Europas raskest voksende byområder, og byen har et av Nord-Europas mest pressende boligmarkeder. En stadig økende befolkning har resulterte i et økende behov for privat lagring (minilager). Boxi har en sentral avdeling på Sydhavna som betjener Oslo Sentrum og Oslo Syd. Vi har også en avdeling på Robsrud i Lørenskog som betjener Oslo-Nord. Enten du er på flyttefot i Oslo eller rett og slett har for lite plass, kan vi hjelpe deg med en sikker og tilgjengelig lagerplass. Vårt lager er også populært blant studenter som studerer ved byens universiteter og høyskoler. Hos oss kan de eksempelvis lagre møbler og innbo mellom sommer – og høstsemesteret. Med våre avdelinger som er sentralt lokalisert er vi et godt alternativ for bedrifter  som trenger ekstra lagerplass med god tilgjengelighet.

Dersom du utforsker vår nettside vil du se at vi tilbyr både konvensjonelt selvbetjent minilager samt fullservice minilager i Oslo. Ved vårt selvbetjente minilager kjører du selv ting til og fra lageret, og du har ubegrenset tilgang til tingene i leieperioden. Vårt fullservice minilager er en komplett tjenester der vi også flyttehjelp til og fra lageret. Du unngår å leie inn tjenester fra flere leverandører, og har én utleiekonsultet hos oss å forholde deg til. Boxi´s selvbetjente minilager er et rimelig alternativ til konkurrerende aktører i Oslo. Vårt fullservice minilager er markedets enkleste lagerløsning, enklere enn selv mobilt minilager. Vi ønsker deg velkommen til en god lageropplevelse hos oss.

Sjursøya minilager

Vi leier ut lagerrom sentralt på Sydhavna i Oslo. Vår avdeling er lokalisert i Ekeberg fjellhall, kun 1500m fra Bjørvika. Dette er et meget sentrumsnært minilageret i Oslo. NB! Adressen er nyopprettet. For korrekt posisjon på Google Maps, benytt adresse Bekkelagskaia 2, 0193 Oslo.

Hellerud Minilager

Boxi minilager leier ut lagerrom til privatpersoner og bedrifter på Hellerud i Oslo. Ved denne avdelingen vil vi tilby lagerboder i en rekke ulike størrelser, fra 1 kvm til 9 kvm. Fra Tvetenveien er det kort vei til  eksempelvis Hellerud, Haugerud, Trosterud, Oppsal og Bøler.

Røa minilager

Lager til leie på Oslo Vest. Kort vei til Holmenkollen, Smestad og Ullern. Lagerboder med høy sikkerhet. Adgangskontroll, videoovervåkning, røykvarsler med overføring til sentral samt kontroll av luftfuktighet. Optimale forhold for oppbevaring av møbler og inventar.

Grünerløkka Minilager

Boxi minilager leier ut lagerrom til privatpersoner og bedrifter på Grünerløkka i Oslo. Vi tilbyr små og store lagerrom for innbo. Hos oss kan du lagre alt fra bøker og tekstiler til kjøleskap og komfyrer. Byens mest sentrumsnære minilager.

Fullservice Minilager i Hele Oslo